Xiamen Fijner Verpakkend Co., Ltd

 

Professionele Printing&ECO-Verpakkingsoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten

Kerstmis verpakking vakken

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd certificaten
China Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Beste verpakkend bedrijf dat ik heb gevonden. Grote prijzen, verbazende kwaliteit, snelle keerpunttijd, en zij hebben altijd de beste klantenservice. Wij zijn zeer tevreden en blijven FIJNERE Verpakking voor al onze verpakkingsbehoeften gebruiken.

—— Dan Barker

Grote ervaring die met Fijnere Verpakking voor onze theedozen werken. Professionele ontwerpoplossingen en geen prijs van de matrijzenbesnoeiing en makkelijk te gebruiken. Wij zijn gelukkig om zaken met hen te doen, één professionele verpakkende fabrikant.

—— Bjorn Behrendt

Het is ons genoegen om met een verpakkend bedrijf geweest te werken als Fijnere Verpakking. Zij zijn perfect. Werkelijk goede baan. Wij zullen terug in aanraking zijn wanneer deze zijn gegaan.

—— Kevin Scott

Wij houden van Fijnere Verpakking. Zij zijn snel, efficiënt en vriendschappelijke begroting. Ik zal in contact opnieuw zijn zodra ik meer levering nodig heb. Ik ben voorbij gelukkig met wat u hebt gedaan--Dank u, dank u!!

—— Peggy Porisky

Dank u voor het doen van al snijdersgids en steunend, vind ik werkelijk u het betrouwbare en snelle antwoorden en zeer nuttig bent.

—— Yun Paik

Kerstmis verpakking vakken

(23)
China Van de Kaarskerstmis van de steenlaminering de Verpakkende Dozen met Autobodemslot fabriek

Van de Kaarskerstmis van de steenlaminering de Verpakkende Dozen met Autobodemslot

Van de Kaarskerstmis van de steenlaminering de Verpakkende Dozen met Autobodemslot Snelle Details: Doosstijl: De auto verpakkende doos van het bodemslot met lintMateriaal: wit kaartdocument C1SGrootte: ... Lees meer Beste prijs
2019-04-01 13:33:49
China Opvouwbare Kerstmis neemt Milieuvriendelijke de Compensatie Druk van Giftdozen fabriek

Opvouwbare Kerstmis neemt Milieuvriendelijke de Compensatie Druk van Giftdozen

Opvouwbare Kerstmis neemt Milieuvriendelijke de Compensatie Druk van Giftdozen Promotiekerstmis verpakkende doos 1. Eco-Frindly materieel, wit met een laag bedekt document 2. Charmante doosvorm, gemakkelijk te ... Lees meer Beste prijs
2019-04-01 13:33:49
China Het Vensterdocument van pvc Duidelijk Kerstmis Verpakkend Vakjes Beschikbaar Document Materiaal fabriek

Het Vensterdocument van pvc Duidelijk Kerstmis Verpakkend Vakjes Beschikbaar Document Materiaal

Het Vensterdocument van pvc Duidelijk Kerstmis Verpakkend Vakjes Beschikbaar Document Materiaal Snelle Details: 1. Punt: De verpakkende doos van de Kerstmisgift 2. Doosvorm: De rechte doos van het plooieind met ... Lees meer Beste prijs
2019-04-01 13:33:49
Page 3 of 3|< 1 2 3 >|