Xiamen Fijner Verpakkend Co., Ltd

 

Professionele Printing&ECO-Verpakkingsoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd certificaten
China Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd certificaten
Beste verpakkend bedrijf dat ik heb gevonden. Grote prijzen, verbazende kwaliteit, snelle keerpunttijd, en zij hebben altijd de beste klantenservice. Wij zijn zeer tevreden en blijven FIJNERE Verpakking voor al onze verpakkingsbehoeften gebruiken.

—— Dan Barker

Grote ervaring die met Fijnere Verpakking voor onze theedozen werken. Professionele ontwerpoplossingen en geen prijs van de matrijzenbesnoeiing en makkelijk te gebruiken. Wij zijn gelukkig om zaken met hen te doen, één professionele verpakkende fabrikant.

—— Bjorn Behrendt

Het is ons genoegen om met een verpakkend bedrijf geweest te werken als Fijnere Verpakking. Zij zijn perfect. Werkelijk goede baan. Wij zullen terug in aanraking zijn wanneer deze zijn gegaan.

—— Kevin Scott

Wij houden van Fijnere Verpakking. Zij zijn snel, efficiënt en vriendschappelijke begroting. Ik zal in contact opnieuw zijn zodra ik meer levering nodig heb. Ik ben voorbij gelukkig met wat u hebt gedaan--Dank u, dank u!!

—— Peggy Porisky

Dank u voor het doen van al snijdersgids en steunend, vind ik werkelijk u het betrouwbare en snelle antwoorden en zeer nuttig bent.

—— Yun Paik

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
De de industriebouw Kantoor steekproef kamer professioneel team certificaat

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Fijner
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-15000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Fijn-verpakt gevestigd in Xiamen China, één professionele fabrikant en exporteur van druk en verpakkende onderneming, is een vertrouwde op en betrouwbare drukleverancier aan een gastheer van kleine, middelgrote geweest, grotere binnenlandse en overzee die onderneming sinds het bedrijf in 2008 wordt gevestigd.

Promotiediekwaliteitssysteem op ISO9001 wordt gebaseerd: 2015 voor productie, goed met volledige faciliteiten en 180 deskundige werknemers wordt uitgerust, ontmoet het Milieuvriendelijke materiaal FSC, BSCI-normen, die ons helpt goede reputatie van cliënten die overzee krijgen.

 

Ons geavanceerd materiaal Heidelberg 5+1 kleurendrukmachine; Volautomatische lamineringsmachines; Volautomatische die-cut machines, stempelmachines, en het in reliëf maken machines; Volautomatische het lijmen machines; Gat-slaande machines; enz.

 

Ons assortiment omvat document verpakkend vakje, voedsel verpakkingsvakje, Kerstmis verpakkend vakje, ondergoed verpakkend vakje, de toebehoren die van de celtelefoon vakje, kosmetisch verpakkend vakje, drukkaarten verpakken, hangt markeringen, sticker en etiketten.


Professionele ontwerpdienst er bestaat om onze cliënten van verse creatieve ideeën en raad te voorzien. Onze betrokkenheid houdt niet bij productie op – wij geven u het voordeel van onze ervaring en deskundigheid van het eigenlijke begin, ervoor zorgend dat het eindresultaat vervult en uw verwachtingen overschrijdt.

 

Met een team van vriendschappelijke beroeps op hand op elk moment, plus gemakkelijke toegang tot ons hoogste leidingpersoneel, beloven wij u dat het doen van zaken met ons elke keer een genoegen is.

Contactgegevens
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

Tel.: 86-592-7010691

Direct Stuur uw aanvraag naar ons