Xiamen Fijner Verpakkend Co., Ltd

 

Professionele Printing&ECO-Verpakkingsoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Kerstmis verpakking vakken voor verkoop
Van goede kwaliteit Kerstmis verpakking vakken voor verkoop
Beste verpakkend bedrijf dat ik heb gevonden. Grote prijzen, verbazende kwaliteit, snelle keerpunttijd, en zij hebben altijd de beste klantenservice. Wij zijn zeer tevreden en blijven FIJNERE Verpakking voor al onze verpakkingsbehoeften gebruiken.

—— Dan Barker

Grote ervaring die met Fijnere Verpakking voor onze theedozen werken. Professionele ontwerpoplossingen en geen prijs van de matrijzenbesnoeiing en makkelijk te gebruiken. Wij zijn gelukkig om zaken met hen te doen, één professionele verpakkende fabrikant.

—— Bjorn Behrendt

Het is ons genoegen om met een verpakkend bedrijf geweest te werken als Fijnere Verpakking. Zij zijn perfect. Werkelijk goede baan. Wij zullen terug in aanraking zijn wanneer deze zijn gegaan.

—— Kevin Scott

Wij houden van Fijnere Verpakking. Zij zijn snel, efficiënt en vriendschappelijke begroting. Ik zal in contact opnieuw zijn zodra ik meer levering nodig heb. Ik ben voorbij gelukkig met wat u hebt gedaan--Dank u, dank u!!

—— Peggy Porisky

Dank u voor het doen van al snijdersgids en steunend, vind ik werkelijk u het betrouwbare en snelle antwoorden en zeer nuttig bent.

—— Yun Paik

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
De de industriebouw Kantoor steekproef kamer professioneel team certificaat

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Fijner
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-15000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

FIJNER de VERPAKKINGSco. van XIAMEN, Ltd, een professionele fabrikant van verpakkende onderneming, bepaalt van in Xiamen, met meer dan 200 werknemers en 12.000 vierkante meterworkshop de plaats.


Onze hoofdmachines:

- 5C de drukmachines van Heidelberg

- Die-cut volautomatisch/stempelmachines

- Volautomatische lamineringsmachines

- Volautomatische het lijmen machines

- Halfautomatische doos die machines lijmen


Met eminente druk & goedgetrainde arbeiders met meer dan 3 jaar van ervaring & beroep, zijn wij over de hele wereld leveranciers van document verpakkend vakje, vertoningsvakje, drukkaarten, sticker en etiket, vooral in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Oceanië geweest. 

Stabiel & hoog - de kwaliteit met redelijke prijzen is ons eerste voordeel. Voor beste producten, beste kwaliteit & de beste na-dienst aan onze klanten, zijn wij er stellig van overtuigd dat ons succes op de basissen van satisfication van klanten is. Om het doel te bereiken, zullen wij allemaal maken pogen om alles te verbeteren en meer winsten voor klanten tot stand te brengen.

Contactgegevens
Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

Tel.: 86-592-7010691

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)